Rayman Jungle Run

Rayman Jungle Run 1.0.2

Dolle avonturen met Rayman

Rayman Jungle Run is een nieuw avontuur van de legendarische Rayman. De populaire figuur maakt nu de sprong van console naar smartphone.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede graphics
  • Leuke soundtrack
  • Makkelijk te spelem
  • Veel nieuwe levels

TEGEN

  • Je kunt bewegingen niet combineren

Essentieel
10

Rayman Jungle Run is een nieuw avontuur van de legendarische Rayman. De populaire figuur maakt nu de sprong van console naar smartphone.

Een chaotische wereld vol kleur

Tien nieuwe levels, waaronder een sneeuwjungle, watervallen, interactieve scenario's en de nieuwe "Land of the Livid Dead" uitdaging.
\n

In Rayman Jungle Run springt en vliegt Rayman door een kleurrijke en chaotische wereld. Het is genieten geblazen van alle gekke avonturen.

Bestuur Rayman met je vingers

Rayman Jungle Run is erg makkelijk te spelen. Start je het spel voor de eerste keer, dan vertelt Rayman je precies hoe je de basisbewegingen uitvoert.

Rayman op zijn best

Rayman Jungle Run maakt gebruik van de UbiArt Framework grafische engine (net als Rayman Origins), wat zorgt voor uitstekende graphics. Raymans avonturen worden begeleid door een prettig in het gehoor liggende soundtrack.

Conclusie

Rayman Jungle Run is een vermakelijk spel vol gekke levels. Er worden voortdurend nieuwe levels toegevoegd, dus je blijft wel even zoet. Rayman op je mobiel is net zo goed als op de console, dus ben je Rayman-fan, dan mag je dit spel niet missen. En ken je Rayman nog niet, zorg dan dat je zo snel mogelijk kennis met hem maakt.

De downloadlink verwijst naar iTunes.

Aanpassingen

  • De downloadlink verwijst naar iTunes.

Meeste downloads Adventure voor iphone

Meer
Rayman Jungle Run

Download

Rayman Jungle Run 1.0.2

Beoordelingen about Rayman Jungle Run